StarStudio och Våra Smycken i "Efter Fem"

 

Hej!

Vi är så exalterade över att få dela med oss av en spännande nyhet med er. I det senaste avsnittet av "Efter Fem" hade vi den otroliga möjligheten att samarbeta med det fantastiska teamet på StarStudio. Vi är så stolta över att våra smycken fick en framträdande plats i programmet, och vi vill berätta allt om det här idag!

Vårt Varumärke

För er som inte känner till oss än, låt oss presentera oss. Vi är Elegancify, ett företag som specialiserar sig på handgjorda smycken av högsta kvalitet. Vårt fokus ligger på att skapa unika och vackra smycken som passar alla tillfällen och stilar.

 

Vår Samarbetshistoria

Vårt samarbete med StarStudio började när de kontaktade oss och visade intresse för våra smycken. Dem finns i deras showroom men används även för styling vid olika tv inslag. Det var en ära att se vårt smycke på skärmen och veta att det blev en del av programmet.

 

Tack Till Våra Fantastiska Kunder

Vi vill också ta detta tillfälle i akt att tacka våra fantastiska kunder som har stött oss under åren. Utan er kunde detta samarbete med StarStudio aldrig ha blivit verklighet. Det är ert stöd och ert förtroende som har gett oss möjligheten att växa och utvecklas som ett smyckesföretag.

Vi är tacksamma för denna möjlighet och ser fram emot framtida samarbeten och projekt som kommer att låta oss dela vår kärlek till smycken med ännu fler människor.

Tack för att ni följer med oss på vår resa. Om ni missade avsnittet av "Efter Fem" där vårt smycke var med, missa inte att titta på det online. Vi hoppas att ni älskar våra smycken lika mycket som vi älskar att skapa dem!

 

se inslaget här: https://www.tv4.se/efter-fem

Hälsningar, Elegancify

Back to blog